Azonosító: W101422
ikerház
Kerepes
alapterület: 118 m²
ár: 97 500 000 Ft
szoba: 5 (nappalival)  
állapota: újszerű  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Erőssné Prenner Krisztina

Irodavezető

70/335-2504

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Biztonsági kód: 3 + 4 =

Az ingatlan bemutatása

Kerepesen, csendes, kertvárosi környezetben, kiváló közlekedés mellett, újszerű, bruttó 118 nm-es, nettó lakóterület 108 nm, amerikai-konyhás nappali + 4 hálószobás, DUPLAKOMFORTOS, ikerházi lakás, 370 nm-es, kizárólagos használatú telken eladó.

HELYISÉGEK:
Földszint:
Amerikai-konyhás nappali 35.85 nm, dolgozószoba 7.27 nm, zuhanyzós fürdőszoba 3.84 nm, előtér 4.56 nm, lépcső 3.31 nm, kamra 1.82 nm, külső tároló 1.49 nm, fedett terasz 10.35 nm, fedett gépkocsi-beálló.
Emelet:
3 hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, közlekedő, padlás 20 nm.

Az ikerház 2016-ban épült, minőségi anyagok felhasználásával, 30-as téglából, 10 cm-es, külső, homlokzati hőszigeteléssel ellátva. A műanyag nyílászárók REDŐNYÖKKEL és szúnyoghálókkal felszereltek. A fűtésről és a használati melgvízről kombi gázcirkó gondoskodik, a hőleadás radiátoros fűtéssel kombinált PADLÓFŰTÉS. A kellemes hőérzetről az emeleten található KLÍMA gondoskodik. A GÉPESÍTETT KONYHA és a BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK a vételár részét képezik. Az emeleti közlekedőből nyílik a padlás, ahol 20 nm-es tároló került kialakításra. Az ingatlan távfelügyeletes RIASZTÓRENDSZERREL, 3 fázisú árammal ellátott.

A KÉT LAKÁSNAK NINCSEN KÖZÖS FALA, CSAK A TÁROLÓKNÁL ÉRINTKEZNEK!

A parkolás a fedett gépkocsi-beállón megoldható, a kényelmes parkolást automata kapu biztosítja. A telken egy tárolásra kiválóan alkalmas kerti faház is található.

Kiváló közlekedés, infrastruktúra, közelben HÉV megálló (Örs Vezér tér 26 perc), óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek (Auchan, Lidl, Aldi, Penny, Decathlon,,,).

Ár: 97,5 Millió Ft.

Ha esetleg nem sikerült még eladnia ingatlanát KEDVEZMÉNYES feltételekkel vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz bármilyen hitelre, állami támogatásra van szüksége, hitelügyintézőnk INGYENESEN segít megtalálni a piacon legkedvezőbb hitelkonstrukciót, támogatást, az Ön igényeire szabva.

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Tel.:

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat