Azonosító: W91491
családi ház
Fót-Királydomb
alapterület: 160 m²
ár: 166 490 000 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Erőssné Prenner Krisztina

Irodavezető

70/335-2504

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Biztonsági kód: 4 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

GYÖNYÖRŰ, TÁGAS OTTHON, SZÉP KERTTEL!

Fót, legszebb, legkedveltebb részén, a Királydombon, csendes, természetközeli környezetben, EGYSZINTES, 160 nm-es, amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás, duplakomfortos, EXRÁKKAL felszerelt, ÖRÖKPANORÁMÁS, önálló családi ház, 831 nm-es, gyönyörű parkosított PRIVÁT kerttel eladó.

HELYISÉGEK:
Amerikai-konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség-fürdő, előszoba, külön WC, közlekedő, tároló, gardrób-közlekedő, garázs 24 nm., 4 terasz.

A mediterrán stílusú, kiváló állapotú családi ház 2008-ban épült, minőségi anyagok felhasználásával, Porotherm téglából, külső, homlokzati hőszigeteléssel ellátva, BETONFÖDÉMMEL. A betonfödémnek köszönhetően igény szerint a tetőtér is beépíthető, ahol akár 60 nm kialakítható. A fűtésről és a használati melegvízről kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadás padlófűtéssel kombinált radiátoros fűtés, a fürdőkben törölközőszárítós radiátorok vannak. A fűtés kiegészítésére a nappaliba egy KANDALLÓ is került. A kellemes hőérzetet 2 db ajándék SPLIT KLÍMA is segíti. A műanyag, fahatású, hőszigetelt üvegezésű nyílászárók, ALUMÍNIUM REDŐNYÖKKEL, szúnyoghálókkal felszereltek. A biztonságot kültéri és beltéri RIASZTÓRENDSZER szolgáltatja. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

A gyönyörűen parkosított kert öntözését AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER biztosítja. A privát kert hátsó felében elegendő hely van medence építésére.

A parkolás a házhoz tartozó garázsban, valamint a térkővel burkolt gépkocsi-beállón megoldható. A kényelmes parkolást automata kapu és garázskapu biztosítja.

Csendes, kulturált, nyugodt lakókörnyezet, kiváló infrastruktúrával, közlekedéssel. Közelben buszmegálló, vasútállomás, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bevásárlási lehetőség, játszótér, Fóti tó.

Ár: 166.49 Millió Ft.

Ha esetleg nem sikerült még eladnia ingatlanát KEDVEZMÉNYES feltételekkel vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz bármilyen hitelre, állami támogatásra van szüksége, hitelügyintézőnk INGYENESEN segít megtalálni a piacon legkedvezőbb hitelkonstrukciót, támogatást, az Ön igényeire szabva.

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Tel.:

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat