Azonosító: W109492
tégla lakás
Budapest-IV. kerület
alapterület: 70 m²
ár: 77 000 000 Ft
szoba: 3 (nappalival)  
állapota: újszerű  
emelet: 1. emelet  
egyedi fűtés; parkoló; lift;

Érdeklődni

Erőssné Prenner Krisztina

Irodavezető

70/335-2504

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Biztonsági kód: 2 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Budapestem, a IV. kerületben, Újpest Központban, kiváló infrastruktúra és közlekedés mellett, ŰJSZERŰ, 70 nm-es, amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobás, első emeleti, franciaerkélyes, téglaépítésű lakás, LIFTES házban eladó.

A kiváló állapotú és jó elrendezésű, tágas, világos lakás 2008-ban épült, 4 emeletes lifttel rendelkező modern társasházban található. A társasház tiszta rendezett, közös használatú kerttel, játszótérrel rendelkezik, igényes, kulturált lakóközösséggel.

A lakás eredetileg amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobás elrendezésű, de jelenleg a két szoba egybe lett nyitva egy tágas gyerekszobává. Az eredeti állapot bármikor, gyorsan visszaállítható, amit igény szerint a tulajdonos is megold.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott, felújított, igényes. A nyílászárók műanyag szerkezetűek 3 rétegű üvegezéssel, kiváló hő és hangszigeteléssel, ELEKTROMOS REDŐNYÖKKEL, szúnyoghálókkal felszerelve. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Minden helyiségben mosható festék tapéta van. Az egész lakásban energiatakarékos LED világítás van. A Gorenje márkájú gépekkel GÉPESÍTETT, BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR A KONYHASZIGETTEL a vételár részét képezik. (Érintő képernyős pára elszívó, kerámia főzőlap, beépített mikrohullámú sütő, mosogatógép, szárítógép, hűtőszekrény).

Az ingatlan megbeszélés szerint akár teljes berendezéssel eladó!

A lakás vételára egy 2 nm-es, zárható tárolót is tartalmaz!

A parkolás egy külön helyrajzi számon található kb. 15 nm-es teremgarázs-helyen megoldható, melyet kötelező megvásárolni a lakással együtt, ára 5,5 Millió Ft.

Kiváló közlekedés, közelben buszmegállók (104, 104A, 196, 196A, 204), 12 és 14-es villamosmegálló, Újpest Városkapu metrómegálló. Az infrastruktúra is minden igényt kielégít, minden intézmény, bevásárlási lehetőség gyalogosan elérhető.

Irányár: 77 Millió Ft + 5,5 Millió Ft a garázs.

Ha esetleg nem sikerült még eladnia ingatlanát KEDVEZMÉNYES feltételekkel vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz bármilyen hitelre, állami támogatásra van szüksége, hitelügyintézőnk INGYENESEN segít megtalálni a piacon legkedvezőbb hitelkonstrukciót, támogatást, az Ön igényeire szabva.

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Tel.:

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat